Outsource virksomhedens rutineopgaver til SOVI 

– og styrk jeres CSR

SOVI er en professionel og konkurrencedygtig løsning på jeres rutine- eller særlige opgaver. Vi samarbejder løbende eller ad hoc med private og offentlige virksomheder i alle størrelser. Vi hjælper også nystartede iværksættere med behov for sikker kvalitet, præcis levering og fleksibilitet til den rigtige pris. Som bonus opnår I en aktiv social profil og mere mangfoldig berøringsflade til glæde for alle.

.

Er du iværksætter med behov for prototyper?

Arbejder du som iværksætter med en idé eller et nyt produkt, som du gerne vil afprøve i praksis? Hos SOVI finder du teknik- og produktionskyndige fagfolk, du kan sparre med. Vi kan fremstille de første prototyper, som kan hjælpe dig med at udvikle og teste din idé i praksis – så du hurtigere kan komme på markedet med den helt rigtige løsning. Vi hjælper dig også gerne i gang med de første serier af produktion og pakning – fra få hundrede til mange tusinde styk.

.SOVI’s medarbejdere har alle en grad af ADHD, autisme spektrum forstyrrelser eller Asperger’s syndrom – tilstande som gør det svært at fungere på arbejdsmarkedets almindelige vilkår. Men når rammerne er rigtige, som på SOVI’s beskyttede værksteder, rummer autisme og ADHD også en styrke, som er efterspurgt i erhvervslivet. For eksempel vil I opleve en meget høj grad af dedikation og præcision, ligesom vi er kendt for at overholde aftaler og leveringsfrister til tiden.

SOVI er en socialøkonomisk virksomhed med speciale i at tilrettelægge et meningsfyldt arbejdsliv for mennesker med ADHD, autisme spektrum forstyrrelser og Asperger’s syndrom. Når I outsourcer jeres rutineopgaver til SOVI, er I med til at gøre en vigtig forskel for andre – hvad enten arbejdet foregår på vores beskyttede værksteder, via JobCrew hos jer eller en SOVI OutPlacement medarbejder hos jer.  Se SOVI’s mission

Har du spørgsmål  – så ring til os på telefon 44440112

Med SOVI kan du indgå faste aftaler om løbende serier eller blot tilkalde ekstra hjælp i perioder med spidsbelastning. De fleste af vores kunder vender tilbage igen og igen. Er du i tvivl, om vi kan løse en bestemt opgave, så giv os et ring. Vi har mange års erfaring med mange forskellige typer opgaver – måske også en, der ligner jeres.

SOVI løser typisk special- og rutineopgaver indenfor:

Montage

Vi udfører alle former for montagearbejde, fx produkter, der skal efterbehandles, samles, udskiftes, kvalitetssikres, om-pakkes mm.

Pakning og kuvertering

Vi udfører alt arbejde i forbindelse med pakning og forsendelse, dvs. vi folder, pakker, optæller, prismærker osv.

Vejning, optælling og pakning

Vi vejer, optæller, emballerer og pakker. Hvad enten du fx skal bruge 100 g papirklips eller mange kilo dyrefoder pr. enhed.   

Produktion

Vi serieproducerer i jern og metal, fx vinkler og beslag, og forarbejder emner i aluminium på mål samt foretager lettere CO2svejsning.

Syning og design

Vi serieproducerer i tekstil og skind, fremstiller specialdesignede knapper efter ønske og modtager specialopgaver indenfor reparation, skind og syning.

Køkken og kantine

Vi leverer friskbagt brød til store og små arrangementer fra SOVI’s professionelle køkken, fx lækkert foccacia, rugbrød eller lune boller.

Multimedie og grafiske opgaver

Vi løser mindre grafiske opgaver, fx layout af foldere og produktblade, visitkort eller fotoopgaver.