Beskæftigelsesrettede indsatser

for ledige med autisme/ADHD

Alle har noget at give, når rammerne er rigtige. SOVI’s beskæftigelsesrettede indsatser er for dig, som er tilknyttet et jobcenter, og skal finde din fremtid på arbejdsmarkedet med autisme og/eller ADHD.

Forløb hos SOVI

Afklaring

Udvikling og afklaring – et godt arbejdsliv.

Jobsøgning

Find et job, der matcher dine ressourcer.

Mentor

Få personlig støtte af en professionel mentor.

Brobygning

Få støtte til en god overgang imellem forløb.

”Forløbet har været rigtig godt. Jeg har lært en masse, mens jeg har været hos SOVI og i den praktik, som førte til et fast arbejde som fleksjobber. SOVI har støttet mig de første 3 måneder som ansat hos ATHEA. Det har hjulpet mig til at stå på egne ben –  og jeg har lært at tackle mine vanskeligheder.”

Ivalou Jakobsen, 24 år

“Jeg har lært en masse om mig selv, De 10 H’er og mine eksekutive funktioner. Så nu er jeg glad for at stå op hver eneste dag og gå på arbejde. Mine udfordringer står i baggrunden for de fantastiske kompetencer jeg har som menneske og medarbejder. Ualmindeligt godt arbejde!”

Jens Jensen, 56 år

Håndholdt og skræddersyet

Dit forløb skal passe til dig, ikke omvendt.

Vores håndholdte indsatser skræddersyes til dine behov, så dine ønsker imødekommes bedst muligt.

Du bliver fast tilknyttet en jobkonsulent, så det er den samme person, som følger dig gennem hele forløbet. Et godt samarbejde starter med en god relation.

Læs mere om vores forløb

 

[dipl_blog_slider _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” slider_layout=”layout2″ include_categories=”14,7″ featured_image_size=”medium” show_author=”off” show_comments=”off” show_read_more=”off” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″ show_arrow_on_hover=”on” arrow_color=”#FFFFFF” use_arrow_background=”on” arrow_background_color=”rgba(10,43,67,0.9)” arrow_shape_border_color=”#FFFFFF” control_dot_active_color=”#0a2b43″ control_dot_inactive_color=”rgba(10,43,67,0.4)” arrow_background_border_size=”2px” post_content_wrapper_background_color=”rgba(255,255,255,0.6)” post_content_wrapper_custom_padding=”100px|20px|20px|20px|false|false” category_color=”#0a2b43″ title_text_color=”#0a2b43″ theme_builder_area=”post_content” min_height=”109.8px” meta_text_color=”#7CDA24″ body_text_color=”#303030″ show_date=”off” background_color=”RGBA(255,255,255,0)”][/dipl_blog_slider]

Marcus har fået en bedre forståelse for sin autisme

I denne video kan du møde Marcus, som har gennemgået et mentorforløb i SOVI’s beskæftigelsesrettede indsatser. Marcus fortæller om den udvikling han har været igennem samt hvilken støtte han har haft gavn af i forløbet.

 

Amanda guider til uddannelse eller job

Amanda er jobkonsulent ved SOVI’s beskæftigelsesrettede indsatser. Hun er bindeleddet mellem sagsbehandlere, virksomheder og kursister. I videoen kan du høre mere om de forløb, SOVI tilbyder. Og om hvordan et fokus på ressourcer kan være med til at skabe succesoplevelser på arbejdsmarkedet.