Ansæt en dygtig medarbejder fra SOVI

Forskellighed er en styrke, også indenfor en virksomhed. Hvis I har lyst til at hjælpe et andet menneske og samtidig berige virksomhedskulturen med en mere mangfoldig berøringsflade, er en SOVI-medarbejder en god mulighed. En SOVI-instruktør sørger for den praktiske oplæring og står til rådighed, hvis der er spørgsmål og udfordringer undervejs – instruktørens opgave er at få samarbejdet til at fungere godt og effektivt for begge parter.

I skal have mulighed for at se hinanden an i starten. Derfor aftaler vi først et praktikforløb for medarbejderen, hvor SOVI’s instruktør er med og sørger for en grundig oplæring i arbejdsopgaverne. Desuden giver instruktøren jer en generel introduktion.

En udstationeret SOVI-medarbejder kan betragtes som en ’ekstern ansat’, dvs. at han eller hun ’udlånes’ til din virksomhed fra SOVI. Det kan være hele eller halve dage afhængig af de opgaver, der skal løses. I vil blive faktureret for den arbejdsindsats, medarbejderen yder hos jer. Det er muligt at afbryde aftalen når som helst, hvis den ikke giver god mening for jer længere.

Har I lyst til at prøve et samarbejde af, så ring til SOVI på telefon 44440112, eller send os en mail: administration@sovi.dk