Tilmelding til workshop

Fra modstand til medstand

5. maj 2022 hos SOVI

Mødet med autisme og ADHD kan være fyldt med modstand. Så hvad gør vi, når der ikke er motivation for vores forslag? Mening skaber medstand! Især for mennesker med autisme og ADHD.

SOVI inviterer til GRATIS workshop for dig, der arbejder professionelt med borgere med autisme i et beskæftigelses- eller uddannelsesperspektiv, fx som sagsbehandler eller uddannelsesvejleder.

Program for dagen

  • Oplæg v/ jobkonsulent Asger Aabel: “Hvad er meningen?”

  • Gruppedebat og sparring på problemstillinger fra hverdagen

Vores mål er, at du tager fra SOVI med konkrete værktøjer og brugbar viden, som kan anvendes i hverdagen med beskæftigelsesrettede indsatser for mennesker med autisme.

Vi byder på forfriskninger undervejs, og glæder os til at se alle til en inspirerende og hyggelig dag hos:

Fonden SOVI
Transformervej 13
2860 Søborg

Torsdag den 5. maj 2022 Kl. 16 – 18

Deltagelse er ved fysisk fremmøde og der vil være et ‘no show’-fee på 100 kr. for at sikre udnyttelse af de tilgængelige pladser. Tilmelding sker i den orange boks ‘Tilmelding’.

 

Praktiske detaljer

Workshoppen er tiltænkt professionelle der arbejder med borgere med autisme i et beskæftigelses- eller uddannelsesperspektiv, fx som sagsbehandler eller uddannelsesvejleder.

Deltagelsen er gratis og finder sted ved fysisk fremmøde 5. maj 2022 kl 16 – 18 hos Fonden SOVI på Transformervej 13, 2860 Søborg.

Tilmelding

3 + 4 =

Ved udeblivelse fra workshoppen uden afmelding vil der være et ‘no show’-fee
Tooltip text
på 100 kr. pr. deltager.