Obs! Arrangementet er slut. Du kan skrive dig på maillisten, hvis du vil have besked, når vi igen afholder et arrangement.

Tilmelding til workshop

Forstå og bliv forstået

Fra mentalisering til handling.

25. maj 2023 hos SOVI

“Hej Thomas. Jeg har fundet en praktik til dig. Det bliver superfedt! Kom ind på mit kontor i morgen klokken 10, så fortæller jeg dig om det.”

Hvordan ville du reagere, hvis du modtog en besked som denne? Ville du blive spændt, nysgerrig og forventningsfuld?

For nogle mennesker sætter sådan en besked gang i en lavine af tanker og uvished. “Hvad forventes der af mig? Hvad er det, jeg skal tage stilling til?”

I stedet for at ankomme til mødet spændt, nysgerrig og forventningsfuld, er personen nervøs, udbrændt og i forsvarsposition. Hvis vedkommende da overhovedet dukker op.

Til næste workshop på SOVI handler det om hvordan neurotypiske og autister mentaliserer forskelligt, og hvordan vi lærer at forstå hinanden bedre. Det gør os nemlig i stand til at kommunikere med hinanden på en måde som virker.

Workshoppen er GRATIS for dig, der arbejder med at skabe mening for borgere med autisme i et beskæftigelses- eller uddannelsesperspektiv.

Du får viden om mentalisering og theory of mind, og du får værktøjer, som hjælper dig med at kommunikere med mennesker, hvis hjerne fungerer anderledes end din egen måske gør.

Program for dagen

  • Oplæg v/ teamleder, Emilie Petersen og direktør, Majbrit Bogø: “Forstå og bliv forstået”.

  • Gruppedebat og sparring på problemstillinger fra hverdagen

Vores mål er, at du tager fra SOVI med konkrete værktøjer og brugbar viden, som kan anvendes i hverdagen med beskæftigelsesrettede indsatser for mennesker med autisme.

Vi byder på forfriskninger undervejs, og glæder os til at se alle til en inspirerende og hyggelig dag hos:

Fonden SOVI
Transformervej 13
2860 Søborg

Torsdag den 25. maj 2023 Kl. 16 – 18

Deltagelse er ved fysisk fremmøde og der vil være et ‘no show’-fee på 100 kr. for at sikre udnyttelse af de tilgængelige pladser. Tilmelding sker i den orange boks ‘Tilmelding’.

 

Praktiske detaljer

Workshoppen er tiltænkt professionelle der arbejder med borgere med autisme i et beskæftigelses- eller uddannelsesperspektiv, fx som sagsbehandler eller uddannelsesvejleder.

Deltagelsen er gratis og finder sted ved fysisk fremmøde 25. maj 2023 kl 16 – 18 hos Fonden SOVI på Transformervej 13, 2860 Søborg.

Ved udeblivelse fra workshoppen uden afmelding vil der være et ‘no show’-fee
Tooltip text
på 100 kr. pr. deltager.