Beskæftigelsesrettede indsatser for ledige med autisme/ADHD

Beskæftigelse
og afklaring

Alle har noget at give, når rammerne er rigtige. SOVI’s beskæftigelsesrettede indsatser er for dig, som er tilknyttet et jobcenter, og skal finde din fremtid på arbejdsmarkedet med autisme og/eller ADHD.

Hvilket forløb passer dig?

Dit forløb skal passe til dig – ikke omvendt. Derfor skræddersyes vores håndholdte forløb til dine ønsker og behov.

Du bliver fast tilknyttet en jobkonsulent, så det er den samme person, som følger dig gennem hele forløbet. Et godt samarbejde starter med en god relation.

Afklaring

Udvikling og afklaring for et godt fremtidigt arbejdsliv.

Jobsøgning

Find det rigtige job der passer til dine ressourcer og kompetencer.

Mentor

Find den rette vej med personlig støtte fra en professionel mentor.

Brobygning

Få støtte til en god overgang når du går fra det ene til det ene.

Vi kender arbejdsmarkedet

Jobkonsulenterne hos SOVI’s beskæftigelsesrettede indsatser har et indgående kendskab til arbejdsmarkedet og et stort netværk af virksomheder og arbejdsgivere. Vi kan derfor hjælpe dig med at se muligheder, som du ikke kender til i forvejen.

Forløb

Samarbejdskommuner

%

Afklarede kursister

Års erfaring

Specialiseret viden

SOVI er specialiserede i autisme og ADHD, og kan derfor hjælpe dig med at skabe de rette rammer for dit arbejdsliv. Vi tager udgangspunkt i dine individuelle behov

Lad dig inspirere

Fonden SOVI er sat i verden for at hjælpe mennesker med autisme og ADHD. Derfor deler vi her de bedste metoder, tips og tricks til et godt (arbejds-)liv på spektret.

Hold dig
opdateret

Vil du med næste gang vi afholder workshop eller oplæg for fagfolk indenfor beskæftigelsesområdet?

Som abonnent på vores nyhedsbrev får du mulighed for at sikre dig en plads før alle andre.

Udtalelser om SOVI

Læs hvad vores kursister og deres nye arbejdsgivere har sagt om at samarbejde med SOVI’s beskæftigelsesrettede indsatser.

”Forløbet har været rigtig godt. Jeg har lært en masse, mens jeg har været hos SOVI og i den praktik, som førte til et fast arbejde som fleksjobber. SOVI har støttet mig de første 3 måneder som ansat hos ATHEA. Det har hjulpet mig til at stå på egne ben –  og jeg har lært at tackle mine vanskeligheder.”

Ivalou Jakobsen

Tidligere kursist, 24 år

Det har haft stor betydning for mig at have tilknytning til SOVI under mit afklaringsforløb. Jeg har tidligere været tilknyttet andre konsulentvirksomheder, der ikke havde autismespecifik vide, og med SOVI stod det hurtigt klart, at der var en anden forståelse til stede. Hvilket gjorde det muligt at gribe forløbet anderledes til værks og arbejde mere målrettet med mine arbejdsevner. Hos SOVI havde jeg støtten til at udforske mine udfordringer på arbejdsmarkedet på en helhedsorienteret måde.

Sandie

Indstillet til fleksjob, Tidligere kursist, 43 år

”X har under sin praktikperiode udvist stort engagement både fagligt og socialt, han har været hurtig til at sætte sig ind i de forskellige arbejdsopgaver og god til at spørge hvis der var behov for det. X har taget et stort ansvar og absolut vist at han kan leve op til det, han har b.la været med til at udvikle på nogle af de processer der ikke fungerede optimalt og har også taget ansvar i forhold til oplæring af nye kollegaer. X har under hele sin praktikperiode været stabil og absolut tilregnelig. I interaktionen med eleverne har X været professionel og tydelig. Efter meget kort tid er X blevet et meget vellidt teammedlem og vi er meget glade for at kunne tilbyde X ansættelse hos os”.

Maher Awada

U/Nord Lyngby