Så er det dig, vi skal bruge som jobkonsulent (37 timer) i SOVI’s beskæftigelsesrettede indsatser.

Her får du søde, dygtige og dedikerede kollegaer, der – ligesom dig – ønsker at skabe nye muligheder for mennesker på kanten af arbejdsmarkedet. Sammen udgør I ’Danmarks bedste beskæftigelsesindsats for mennesker med autisme og/eller ADHD’.

Som jobkonsulent bliver du KNIVSKARP til at bygge bro til erhvervslivet, samtidig med at du udvikler din specialviden inden for autisme, ADHD og beskæftigelsesområdet. Det gør du i praksis, når du rådgiver og guider kursister, åbner nye døre hos virksomheder og koordinerer med vores samarbejdskommuner. Men du får også tid til refleksion og nye input ved faglig sparring, supervision og efteruddannelse.

Selvom vi er en traditionsrig organisation med 50 år på bagen, har vi altid fokus på at udvikle os. Vi har en uformel omgangstone og en flad struktur, hvor dine ideer vil blive modtaget med respekt i trygge rammer.

I hverdagen vil du fungere som både fyrtårn og anker for kursisterne, som skal finde vej til arbejdsmarkedet. Fælles for vores kursister er, at de har en autisme- eller ADHD-diagnose. Du vil være der til at fejre og heppe, når drømmejobbet kommer i hus, eller når den første praktikaftale lykkes. Men du vil også være der til at vejlede og samle op, når vejen til job synes mørk og ufremkommelig.

Heldigvis er du ikke alene. Hos SOVI går vi meget op i at støtte og vejlede hinanden, hvilket skaber et trygt og godt arbejdsmiljø. Og så har vi en overenskomst, som sikrer gode løn og ansættelsesvilkår.

Er det dig, der skal være jobkonsulent hos SOVI? Så send os en kort ansøgning sammen med dit CV.

Vi drømmer om at vores nye kollega har en eller flere af følgende egenskaber:

  • Kendskab til lov om aktiv beskæftigelsesindsats
  • Erfaring fra arbejde i et jobcenter eller hos anden aktør
  • Erfaring med at bygge bro til erhvervslivet
  • Viden om styrker og udfordringer i relation til autisme/ADHD
  • Selvstændig, struktureret og respekt for deadlines
  • Stærk i den skriftlige kommunikation
  • Almindeligt kørekort

Har du spørgsmål til stillingen kan du ringe til teamleder Emilie Petersen på 41 71 11 25 eller direktør Majbrit Bogø på 24 76 36 33.

På vores hjemmeside kan du se to små film, hvor du møder en kursist og en jobkonsulent, der fortæller lidt om indsatsen. Find dem her: https://sovi-autisme.dk/beskaftigelsesrettede-forlob/

Ansøgningen sender du til administration@sovi.dk. Vi afholder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den helt rigtige kollega til teamet.

 

Link til jobannonce på Jobindex: https://www.jobindex.dk/jobannonce/453589